Начало Автомобили Mercedes-Benz Vito вече се предлага с нови двигатели

Mercedes-Benz Vito вече се предлага с нови двигатели

607
0
Mercedes-Benz Vito
Mercedes-Benz Vito, снимка: Силвър Стар

Ван за търговски цели, за сервиз и доставки: благодарение на универсалността, гъвкавостта и добрия баланс между цена и характеристики, Mercedes-Benz Vito е един действително успешен автомобил. Разширявайки своята продуктова гама, Mercedes-Benz Vans подобрява още повече и своя бестселър сред вановете.

Сред основните промени са използването на 4-цилиндров дизелов двигател с висок въртящ момент за Vito Tourer. И одобрението за използване на автомобила за пътнически превоз. В сравнение с неговия предшественик, новата гама двигатели OM 654 се отличава с по-ниски емисии. И по-малък разход на гориво, като същевременно са оптимизирани характеристиките, свързани с шума и вибрациите.

Тези двигатели ще се предлагат за първи път и във вановете за работа, които ще са на пазара през месец март.

За Mercedes-BenzVito се предлагат и нови линии допълнително оборудване, напр. разширена гама джанти и повече възможности за индивидуализация. Клиентите скоро ще могат да избират измежду четири допълнителни екстериорни цвята и повече видове 17, 18 и 19-цолови алуминиеви джанти.

Mercedes-Benz Vito

Освен това, ще се предлагат и иновативни функции за повишаване на комфорта. Например асистент за дълги светлини ПЛЮС, нови плъзгащи се опори на седалките. Както и системата на Mercedes-Benz за аварийно повикване и функцията “Управление на техническата поддръжка”. Направени са и визуални промени в дизайна на инструменталния блок.

„Mercedes-Benz Vito е многофункционалният универсален автомобил сред средноразмерните ванове с допустимо общо тегло около 3.0 тона.“ Това обясни ПиаХеркевиц, продуктов мениджър на средно размерните ванове на Mercedes. „Той е с едни от най-добрите характеристики в този сегмент по отношение на полезния товар и възможностите за разнообразно приложение.

Новите двигатели и оборудване, които ще се предлагат от март, ще ни позволят да подобрим още повече възможностите на този автомобил. Същевременно ще се запазят ниските ценови нива и оперативните разходи за нашите клиенти.“

Подобренията във Vito ще се отразят благоприятно и на компактния автомобил за свободното време Marco Polo ACTIVITY. Доставките на този автомобил, който ще се предлага напр. с нови двигатели и разширена гама цветове и джанти, също ще започнат през март.