Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Мерцедес: Още нищо не сме спечелили

Мерцедес: Още нищо не сме спечелили

28
0

В екипа на Мерцедес смятат, че още нищо не са спечелили този сезон, въпреки очевидната преднина, която има тимът спрямо конкурентите. През последните дни от тестовете доста пилоти казаха, че Мерцедес вече не крият добрата си форма и отново имат огромна преднина пред останалите. Въпреки похвалите спортният шеф на тима Тото Волф заяви, че не всички лидери са показали истинското си темпо и е рано да се съди кой ще е най-бърз.

„Поласкани сме от думите на пилотите, но това не ни печели състезания, каза Волф. – Все още е рано, едва предсезонни тестове са. Но и не искам да омаловажавам работата ни. Тази година всички правят повече обиколки, защото правила са стабилни и колите се оптимизират, по-надеждни са.

Имам чувството, че това е най-добрият ни старт от няколко години насам, но все пак първо трябва да разберем на какво са способни останалите. Не сме видели Ферари, Уилямс, Ред Бул. Нека не се понасяме в облаците още, а да изчакаме до Гран При на Австралия. Там ще знаем кой къде е в действителност.“