Начало Списание Мерцедес F1 W07 – силата на един шампион

Мерцедес F1 W07 – силата на един шампион

47
0

Тимът на Мерцедес, който доминира във Формула 1 вече повече от две години, е основна тема в новия брой на списание ClubS1 (193). В ексклузивно интервю ръководителят на изключително успешния екип от Бракли Пади Лоу разказва как се променят автомобилите в Гран при сезон за сезон и по време на самата състезателна година. Специалният материал на Паоло д’Алесио пък разкрива още подробности за изключителния F1 W07. В списанието ще намерите подробности за победите на Нико Розберг в Бахрейн и Китай.
В друго ексклузивно интервю пилотът на Ред Бул Данил Квят разказва за живота си в отбора от Милтън Кийнс след година като част от тима.
В исторически план изданието се връща към един от най-трудните периоди в историята на спорта – 60-те и 70-те години на XX век и борбата на трикратния световен шампион Джеки Стюарт за подобряване на безопасността и в болидите, и по пистите.
Новият Ситроен, подготвян от френския бранд за световния рали шампионат, вече направи първи тестове, описани от шефа на спортния департамент Ив Матон и пилота Крис Мийк. Българският шампионат също стартира, както и второто издание на едномарковото първенство Хюндай Рейсинг Трофи, като български пилоти заеха призови места в рали Сибиу в Румъния.

 

В електронен вариант списанието е налично в e-spisanie.com