Начало WRC News Мерцедес F1 W10 поглед отвътре

Мерцедес F1 W10 поглед отвътре

ClubS1 брой 226, май 2019

2460
0

Както видяхме и в състезанията от последния месец, „дяволът наистина е в детайлите”. Ферари уж имаха най-бързата кола, а загубиха 4 поредни състезания, в които Мерцедес спечели двойни победи!

Да, Мерцедес F1 W10 e наистина отличен болид и в този брой поглед към него в детайли ни дава отличният Паоло д’Алесио.

Но и серия от грешки при Ферари, за които също ви разказваме, улесни успехите на Сребърните стрели. На важни промени в детайлите на лидерите, наглед не големи, но очевидно много важни в тази година на изравнени сили, също обръщаме специално внимание.

По-внимателно се вглеждаме и към автомобила на Ситроен във WRC, защото съвсем не толкова отдавна французите тотално доминираха в световните ралита, а сега екипът е поел отново по верния път.

Няма да се откажем да ви връщаме и към славни, а и тъжни моменти от историята на спорта – като ерата на Лижие в Гран при преди точно 40 години, а и да ви информираме за важни и интересни неща в света на автомобилния спорт около състезанията, като технологиите на Уилямс например.

Интересно е и създаването на серия с болиди специално за дами, за да се улесни пътят им до Гран при – шампионатът W Series има специално място в този брой.

Списанието може да намерите в дистрибуторската мрежа, както и в електронен вариант на сайта e-spisanie.com