Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Мерцедес не са сигурни къде са спрямо съперниците си

Мерцедес не са сигурни къде са спрямо съперниците си

22
0
Нико Розберг

Почти 650 км (общо 127 обиколки) направиха днес пилотите на Мерцедес Михаел Шумахер и Нико Розберг, при това без проблеми в автомобилите си. Времето в свободните тренировки на Нюрбургринг бе мрачно, но не заваля, а това бе особено важно за тима.

Доста съм щастлив от свършената работа и постигнатото днес, тъй като вървим в добра посока – заяви Михаел. – Непрекъснато развиваме автомобила, а дни като днешния ни помагат. Трудно ни е обаче да преценим цялостната ситуация, тъй като не сме наясно с колко гориво са съперниците, а и трябва да прегледаме информацията си. Усещането да карам през завоя, носещ името ми, беше хубаво. Определено не съм си представял преди време, че ще ми посветят подобно нещо!

Розберг от своя страна се радваше колко много зрители имаше по трибуните още през първия ден от уикенда за Гран при на Германия.

Обожавам атмосферата тук и се опитах да махам на феновете, но в колата нямам кой знае колко място! Новите ни части като че ли работят добре на суха писта и са малка крачка напред. В петък обаче никога не си съвсем наясно къде си в подреждането и какво вършат останалите екипи – допълни Нико.