Начало Автомобили Мерцедес SLR Макларън със спорен тунинг-пакет от FAB Design

Мерцедес SLR Макларън със спорен тунинг-пакет от FAB Design

720
0

Швейцарската тунинг фирма FAB Design представи своя версия на Мерцедес SLR Макларън, чиито дизайн събуди доста спорове. Колата, приличаща на най-новия Батмобил, се различава сериозно по вид от стандартния SLR и се очаква да бъде показана официално на автосалона в Женева.

Както се вижда, промените по екстериора на модела са всеобхватни – издути калници, променени предна и задна броня и нови джанти. За завършек – на багажника на е монтирано нещо, което силно наподобява ТВ-антена.

Все още не е известно дали единствените промени ще са в дизайна на автомобила или ще има и модификации по двигателя, спирачките и окачването.

Първите неофициални снимки на колата обаче вече разбуниха духовете и предизвикаха широки дискусии сред автомобилните ентусиасти. Някои твърдят, че разработките на FAB Design на базата на Майбах и Мерцедес CL са били доста по-сполучливи. За тези обаче, които не харесват автомобила, показан на снимките, остава възможността FAB Design SLR да изглежда по-добре на живо, отколкото на снимка.

Сайтът Autoblog.nl вече призова читателите си да се снимат до колата на женевския автосалон, след което да публикуват своите снимки, придружени с мнението им за модела.