Начало Други Местят Състезанието на шампионите от стадиона във Франкфурт

Местят Състезанието на шампионите от стадиона във Франкфурт

33
0
Race of Champions,Състезание на шампионите

24-ото издание на Състезанието на шампионите (3-4 декември 2011 г.) няма да се състои на стадион Комерцбанк Арина във Франкфурт, съобщиха организаторите, но не посочиха къде местят надпреварата. Причината за промяната е, че избраните за стартовете дати съвпадат с мачове от футболната Бундеслига, обявени днес в Германия. Айнтрахт (поради различни причини) ще е домакин на срещи на Комерцбанк Арина точно в уикенда 3-4 декември, както и през следващия (10-11-и).

Организаторите на Състезанието на шампионите поднесоха искрените си извинения на всички, които вече са закупили билети за надпреварата. Те предложиха два варианта за тези фенове: или възстановяване на парите, или специална оферта при обявяване новото местоположение на стартовете.

Досега домакини са били Стад дьо Франс в Париж, Уембли в Лондон, Олимпийският стадион Гнездото в Пекин и дюселдорфската Еспри Арина.

Съжаляваме страшно много за неудобството, но новината за мачовете ни свари изневиделица. Уверяваме всички, че Състезанието на шампионите въпреки всичко ще се проведе през декември в Германия. Вече се свързахме с пилотите – Себастиан Фетел и Михаел Шумахер потвърдиха, че ще участват, независимо къде е събитието – заяви представителят на организаторите Фредрик Джонсън.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter.