Начало Автомобили Мика, Family One и пианото на Peugeot Design Lab възпламениха зала Pleyel

Мика, Family One и пианото на Peugeot Design Lab възпламениха зала Pleyel

71
0
Peugeot,Мика,пиано

Младият певец и композитор Мика и госпъл хорът Family One участваха в първата сценична изява на пианото, изработено от Peugeot Design Lab за Pleyel. Частният концерт се състоя в зала Pleyel в началото на декември.

На авангардното пиано Мика изпълни най-популярните си парчета, както и нови заглавия. Заедно с него на сцената излезе госпъл хорът Family One, с който той изпя някои от най-известните си песни – Relax, Celebrate, Elle me dit.

Това е първата изява пред публика на революционното пиано, представено през септември от студиото Peugeot Design Lab. Инструментът показа своето изключително звуково богатство, резултат от иновацията и сътрудничеството между две марки с 200-годишна история Peugeot и Pleyel.

Пианото е забележително. С него изпълнението е много по-динамично, защото пред музиканта няма нито звукова, нито визуална бариера. А що се отнася до дизайна, той е просто невероятен! – сподели въодушевеният след концерта Мика.

Концертът бе организиран по инициатива на PSA Peugeot Citroën, Pleyel и Apprentis dAuteuil. Освен представянето на изключителното пиано, той даде възможност на хора Family One да се изяви на една от най-добрите сцени за симфонична музика – зала Pleyel.

Това уникално събитие постави началото на дългосрочен проект за меценатство на фондациите PSA Peugeot Citroën и Apprentis dAuteuil, който предвижда основаване на фонд професионална мобилност. Фондът ще подпомага младежи за получаване на свидетелство за управление или на разрешително за управление до навършване на пълнолетие, наем на скутери и велосипеди и др.