Начало Автомобили Mini и Kiss заедно за благотворителност

Mini и Kiss заедно за благотворителност

126
0
Countryman,Kiss,Mini

Легендарната американска хард-рок група Kiss представи на изложението в Ню Йорк четири кросоувъра Mini Countryman, които ще бъдат пуснати за продажба в eBay на 29 май.
Всеки автомобил има „лице “ на един от музикантите от групата, а също така и автографи на всеки от участниците в популярния ню-йоркски квартет. Цялата спечелена сума ще постъпи в специален фонд на UNICEF, който оказва помощ на пострадалите от мартенските земетресения и цунами в Япония.
„Надяваме се с помощта на UNICEF да помогнем на японските деца и всички други пострадали от този катаклизъм. Също така, призоваваме всички наши фенове да подкрепят Япония в този труден за нея период“ – заяви басистът и вокалист на групата Джийн Симънс.
Освен това, музикантите от Kiss са дали съгласие на американското представителство на Mini да използва техните сценични образи за оформяне на кросоувърите Countryman, като спечелените от продажбите на автомобилите суми също ще постъпят във фонда на UNICEF. Все пак, тези автомобили няма да имат автографи от членовете на легендарната американска банда.
Очаква се UNICEF да събере доста сериозна сума, тъй като феновете на Kiss, по-известни като Kiss Army, са едва ли по-малко, а ако ни и повече, отколкото феновете на Mini. Със сигурност може да се смята, че гримираните като членове на Kiss екземпляри от Mini Countryman много бързо ще намерят своите купувачи.
Така или иначе, участието на двата легендарни бранда в благотворителната акция може да предизвиква само адмирации.