Начало Автомобили MINI Yours е програмата на британския бранд за стилно индивидуализиране

MINI Yours е програмата на британския бранд за стилно индивидуализиране

37
0

MINI Yours е програма, която позволява превръщането на всеки модел на британския производител в изработен по мярка на клиента уникат.

От въвеждането на най-новото поколение на MINI с 3 врати и напълно новото MINI с 5 врати програмата на MINI Yours е по-всеобхватна и атрактивна от всякога. Разработените специално за новите модели предложения позволяват при индивидуалното оформление на автомобила да бъде поставен ясен акцент върху ексклузивността и усещането за стил. Освен това MINI Yours обогатява и избора от допълнително оборудване за моделите MINI Cabrio, MINI Coupé и MINI Roadster. Изключително висококачествените опции, също като допълнителното оборудване, се изработват в завода на MINI в Оксфорд респективно от VDL Nedcar в Борн (Холандия).

MINI Yours продължава десетилетните традиции на старателно и стилно индивидуализирани малки автомобили на британската марка. Скоро след представянето си през 1959 г. classic Mini се превръща в пример за хитроумно оползотворяване на пространството и въодушевяваща пъргавина в градското движение, както и в любимец на водачите, които обръщат внимание на модните тенденции. Благодарение на неконвенционалната и въпреки това особено иновативна автомобилна концепция той е не само средство за придвижване, но и израз на личен стил. Classic Mini вдъхновява креативността на феновете си преди всичко в родината си Великобритания. Това се вижда както от екстравагантните уникални изпълнения за известни клиенти, така и от създадените от модните дизайнери Мери Куанд и Пол Смит специални модели на classic Mini.

От възраждането на марката през 2001 година MINI отговаря на желанията на клиентите си със своя усет към особеното и вдъхновяващи специални изпълнения и дизайнерски модели. Програмата на MINI Yours също е насочена към стремежа за още по-интензивно подчертаване на индивидуалното излъчване на MINI, на неговия премиум характер и на британските му корени. Всички опции отразяват традициите на марката, усещането за най-високо качество и подчертаната креативност на дизайна и избора на материали. Най-високо е нивото на ексклузивното излъчване на MINI Yours при MINI INSPIRED BY GOODWOOD. Това лимитирано специално издание на MINI с 3 врати с перфектно съгласувани, особено висококачествени елементи на екстериора и интериора е създадено под вдъхновяващото влияние на дизайнерския екип на Rolls-Royce Motor Cars в сътрудничество с MINI Design Team.

Актуалната програма на MINI Yours за индивидуализиране на екстериора включва специфичен за модела избор от изключителни лакови покрития и изразителни, елегантни алуминиеви джанти. Максимална дълбочина на цвета има лаковото покритие MINI Yours Lapis Luxury Blue, което е разработено за новото MINI с 3 врати и новото MINI с 5 врати. За двата модела се предлагат и 18-инчови двуцветни алуминиеви джанти MINI Yours с дизайн Vanity Spoke.

За моделите MINI Cabrio, MINI Coupé и MINI Roadster в момента се предлага лаковото покритие MINI Yours Highclass Grey metallic, както и алуминиевите джанти MINI Yours във варианта Twin Spoke turned black.

Личният стил и усещането за високо качество се внасят в интериора от гамата от опции на MINI Yours. За опциите, предлагани за актуалните модели на MINI, са характерни старателно подбраната кожа за повърхностите на седалките, арматурното табло и волана, повърхностите в интериора от истинско дърво и други особено висококачествени материали, както и тяхната прецизна и изискана изработка. Предлаганите за новото MINI с 3 врати и новото MINI с 5 врати седалки в особено луксозното изпълнение MINI Yours Leather Lounge Carbon Black, чиято изискана характеристика се подчертава от характерните шевове и изискания Union-Jack дизайн на задната част на подглавниците, се отличават с особено естествен вид на материалите, меки повърхности и прецизно изработени детайли.

Освен това се предлагат и особено изразителните Interior Styles във вариантите MINI Yours Dark Cottonwood, MINI Yours Fibre Alloy и MINI Yours Off-White, както и коженият волан MINI Yours Sport с кожа Nappa и изработен на ръка контрастен шев с цвят на алуминий.

Моделите MINI Cabrio, MINI Coupé и MINI Roadster могат да бъдат оборудвани с ексклузивно оформени седалки в изпълнение MINI Yours Leаder Lounge и цвят Satellite Grey, както и тапицирано с кожа Walknappa арматурно табло MINI Yours и цвят Black/Satellite Grey включително Colour Line в цвят Satellite Grey.

Британската сдържаност е характерен лайтмотив при оформлението на допълнителното оборудване за екстериора от програмата на MINI Yours. Тя позволява целенасочено индивидуализиране, с което автентично се подчертава както премиум характера на автомобила, така и въодушевяващата традиция на марката и изразената креативност на дизайна на MINI. С дискретното си и в същото време неподражаемо висококачествено излъчване това допълнително оборудване придава особен стил на актуалните модели на MINI.

Най-новото допълнение в програмата от лакови покрития на MINI Yours е цветът Lapis Luxury Blue за новото MINI с 3 врати и новото MINI с 5 врати. При разработката на този цвят е реализиран най-интензивният син оттенък, който някога е нанасян върху каросерията на MINI. Разработеното специално за MINI Yours лаково покритие е ориентирано към цвета ултрамарин, която се смята за „синьото на кралете” и първоначално е бил създаван чрез добавяне на фини пигменти от полускъпоценния камък Лапис лазули. Впечатляващата брилянтност, интензивност на цвета и дълбочина на лаковото покритие MINI Yours Lapis Luxury Blue се дължи на високотехнологичните процеси при нанасяне на цветния и лаковия слой по повърхностите на каросерията.