Начало Автомобили Mitsubishi Eclipse Cross и GT PHEV Concept с престижната награда GOOD DESIGNTM

Mitsubishi Eclipse Cross и GT PHEV Concept с престижната награда GOOD DESIGNTM

56
0

Два от най-новите модела на Mitsubishi Motors– Eclipse Crossи концептуалниятGT-PHEV – получиха наградата GOOD DESIGNTM*, присъждана от експертите от Chicago Athenaeum.™ Наградите са доказателство за успешната нова дизайнерска философия на Mitsubishi Motors, която навлиза с фейслифта на Outlander, няколко концептуални автомобила и изцяло новия Eclipse Cross.

Наградите GOOD DESIGNTM са част от най-старата и престижна глобална програма за отличие и иновация в дизайна. Учредени от Чикагския музей за архитектура и дизайн, те открояват както най-добрите продукти, така и най-прогресивните лидери в индустрията, но освен това създават и популяризират тенденциите в съвременния дизайн и производство.

GOOD DESIGNTMнаградите са учредени в Чикаго през 1950 г. от легендите в областта на архитектурата и дизайна – Едгар Кауфман, ДжейР., ЕероСааринен и Чарлз и Рей Еймс.

“За нас е чест да получим такова признание за усилената си работа и то от толкова престижна организация,” каза ЦунехироКунимото, вицепрезидент на отдел Дизайн в Mitsubishi Motors. “Eclipse Crossе първият автомобил от нов вид, подчинен на нашата нова дизайнерска философия, а GT-PHEV Concept илюстрира посоката, в която тази философия ще изгражда следващите поколения Mitsubishi Motors SUV-та.”

Eclipse Crossе симбиоза от купе с остри черти и динамична SUV мобилност с отличителните почерк, технологии и увереност при шофиране на MitsubishiMotors. Забележителният DYNAMIC SHIELD дизайн на предницата, е допълнително оформен от черната централна решетка с хром акценти, а дизайнът на задната част се откроява с високо разположената линия на стоп светлините, която разделя задното стъкло на две части.

КонцептуалниятMitsubishi GT-PHEV,който за първи път видяхме на Автосалона в Париж през 2016 г., също е разработен с последните дизайнерски решения, както и с всички технологични подобрения на бранда.

Цялостната визия на Mitsubishi GT-PHEVговори за “ground tourer”, със солидно и интелигентно излъчване.“GT-PHEVне е автомобил в производство, но е ясна индикация за развитието на дизайнерския език на Mitsubishi Motors в близкото бъдеще,” каза Кунимото. “Надявам се, че нашето старание и отдаденост на работата ще продължават да бъдат разпознавани и признавани.” 

*GOOD DESIGN™ е федерално регистрирана и защитена търговска марка на Chicago Athenaeum.