Начало Автомобили Mitsubishi Motors с три световни премиери на автоизложението в Токио

Mitsubishi Motors с три световни премиери на автоизложението в Токио

56
0
Mitsubishi

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще направи световна премиера на три концептуални модела по време на 43-ото автомобилно изложение в Токио (Япония).

Те ще са с новата дизайнерска идентичност на марката, символизираща усещането за сигурност и функционалност на SUV автомобилите. Колите ще покажат иновативния инженерен подход на Mitsubishi Motors, както и следващото поколение технологии на компанията, обединяващи концепциите за опазване на околната среда, удоволствие от управлението и безопасност.

Първият модел – Mitsubishi Concept GC-PHEV – е SUV от следващо поколение, но с плъгин хибридна електрическа система. Той предлага динамичното поведение на SUV, но е с водещи в класа показатели по отношение опазването на околната среда. Автомобилът е с интегрирана S-AWC (Super All Wheel Control) система, благодарение на която управлението е несравнимо като качество, стабилност и възможности на всякакви терени. В колата са вложени и следващото поколение технологии за предотвратяване на инциденти, както и възможности за безжична свързаност.

Mitsubishi Concept XR-PHEV е компактен SUV, чийто външен вид напомня на спортно купе. При него също е работено изключително усилено по екологичните параметри, представянето и поведението на пътя.

Третата концепция се нарича Mitsubishi Concept AR – компактен MPV (multi-purpose vehicle), предлагащ мобилността на SUV в комбинация с вътрешното пространство на MPV. Най-новите технологии за оптимизация разхода на гориво включват използван на намален като размер турбомотор с директно впръскване. Вътрешното пространство пък може да се трансформира по редица начини, предоставяйки максимален комфорт на шофьора и пътниците.