Начало Автомобили Mitsubishi ще направи световна премиера на Outlander PHEV Concept-S в Париж

Mitsubishi ще направи световна премиера на Outlander PHEV Concept-S в Париж

88
0

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще направи световна премиера на Outlander PHEV Concept-S на автомобилното изложение в Париж.

Outlander PHEV Concept-S е концептуален модел на базата на автомобила OutlanderPHEV 4WD SUV с Plug-in хибридна електрическа система на задвижване.

Тойпредставя специалeн пакет от дизайнерски теми за производството на Outlander PHEV. Дизайнът на екстериора и на интериора е подчинен на темата „Спортен и модерен”. Моделът изразява удоволствието от шофирането, за което допринася мощното и гъвкаво управление, както и бешумниото, модерно и висококачествено движение, осигурявано от двата електромотора 4WD и плъг-ин хибридната електрическа система на задвижване.

Дизайнът на предницата, символизиращ присъщите на SUV-овете на Mitsubishi Motors функционалност и надеждна сигурност, обгръща и от двете страни емблемата с трите диаманта с ясно очертани релефни хромирани елементи – тримерен ефект, който също подканя към движение.

Динамичното излъчване се подсилва и от самите фарове, обхващащи плавно различни повърхности на предницата в посока нагоре и настрани.

Тази тема в дизайна, наподобяваща щит, продължава и назад, където подобни символични хромови акценти, подсилени с удължените блокове на задните светлини, обхващат повърхностите между задната врата и релефните калници – едно динамично и иновативно стилово оформление, което внушава по-голяма сигурност с тази защитна обвивка. Цветът на корпуса е „платинено бял” с покритие с ефект на стъклени отблясъци.

Като контраст на блестящия дизайн на екстериора, интериорният дизайн с цветова схема “Black & Burgundy” предлага качество и изисканост в купето.

Дизайнът на интериора на Concept-S набляга на детайлите, които се отличават с висока прецизност, качество, майсторска изработка и изисканост като например черни повърхности с текстура на дърво и сребърни акценти, централна конзола тип “лакирана кутия”, мека фина кожа върху седалките, с ръчно изработени шевове от избрани майстори тапицери.

Освен това тапицерията на седалките с тримерен дизайн с хоризонтални релефни ивици и бордове, следващи плавно контурите на тялото, осигурява отлична опора на тялото и комфорт за пътуващите.

Акцентите със сребрист цвят, обхващащи контурите на седалката, повишават още повече усещането за качество на интериора.

MMC ще представи общо 11 автомобила (5 в деня за пресата), включително състезателния Outlander PHEV, който участва в рали рейд състезанието Asia Cross Country Rally през 2014 г., модели, произвеждани по европейската спецификация, i-MiEV и други автомобили с електрическа система на задвижване (EV) и с Plug-in хибридна електрическа система на задвижване (PHEV).