Начало Автомобили Mitsubishi Outlander PHEV с награда за иновация

Mitsubishi Outlander PHEV с награда за иновация

40
0
Mitsubishi Outlander PHEV

Средноразмерният SUV Mitsubishi Outlander PHEV на Mitsubishi Motors Corporation (MMC), базиран на плъг-ин хибридната електромобилна система на Mitsubishi Motors, спечели японската награда за иновация в Автомобил на годината 2013-2014 г.

Призът се присъжда от специална комисия в Япония на автомобила с най-иновативни технологии, целящи опазване на околната среда, повишаване на нивото на безопасност и подобрения в други аспекти на мобилността.

Outlander PHEVдемонстрира нов начин на използване на автомобила, като комбинира умело предимствата на SUV с плъг-ин хибридните електромобилни технологии. Постигната е комбинация от висока горивна ефективност и отлични характеристики на автомобила.

Решението за задвижване е такова, че позволява преодоляване на недостатъците, свързани с късия пробег на електромобилите и се постига по-дълъг пробег със системата за електрическо задвижане. Зареждането на батериите е изключително удобно, като освен това те са с висок капацитет.

За да се осигури устойчива мобилност, MMC продължава да следва проактивна политика на използване на електромобилни технологии, включително такива за електромобили и PHEV (плъг-ин хибридни електромобили), с цел заемане на водещи пазарни позиции в сектора на електромобилите и опазване на природните ресурси чрез глобално намаляване на емисиите на CO2.