Начало Автомобили Mitsubishi ще представи бъдещите си планове в Женева

Mitsubishi ще представи бъдещите си планове в Женева

41
0

Mitsubishi Motors Corporation (MMC) ще представи пред европейските клиенти бъдещите планове на компанията по време на 84-ото автомобилно изложение в Женева (Швейцария).

С ясен акцент върху дизайна, двигателните характеристики и екологичното представяне на автомобилите, MMC ще покаже своите три най-нови концептуални модела – интерпретация в “добавена реалност” на нещата, които ще се появят в краткосрочен и средносрочен план.

Concept XR-PHEV: компактен, тип coupe плъг-ин хибриден електрически кросоувър от следващо поколение, с предно задвижване с PHEV система, включваща 1.1-литров бензинов MIVEC двигател с директно впръскване на горивото и турбокомпресор, лек и компактен високоефективен електромотор и батерия с висок капацитет.

Concept GC-PHEV: пълноразмерен плъг-ин хибриден електрически SUV от следващо поколение с постоянно 4WD задвижване. Системата на задвижване, базирана на PHEV архитектура с разположен отпред 3.0-литров V6 бензинов MIVECдвигател с турбокомпресор, комбиниран с осемстепенна автоматична трансмисия, мощен електромотор и батерия с висок капацитет, осигурява характерната за един истински SUV отлична подвижност на всякакъв терен.

Concept AR: компактен MPV от следващо поколение, съчетаващо спортните характеристики на SUV с обемното купе на MPV. Моделът е оборудван с лека Mild Hybrid BSG система, състояща се от 1.1-литров 3-цилиндров MIVEC двигател с директно впръскване на горивото и турбокомпресор, в комбинация с BSG система с ниска мощност за генериране на въртящ момент, с 48-волтова литиево-йонна батерия и DC-DC конвертор.

Outlander PHEV, чийто дебют в Европа (с 15 000 поръчки към 1 февруари) съвпада с честването на 40-годишнината от официалната поява на Mitsubishi Motors на европейския пазар, е мост към тези иновативни бъдещи автомобили. Първоначалният успех на Outlander PHEV в Европа съвпадна и с едно спортно участие – в изтощителното азиатско кроскънтри рали на 2000 км през 2013 г.