Начало Автомобили Моделът Chevrolet Cruze със специална версия Ivet Lalova Edition

Моделът Chevrolet Cruze със специална версия Ivet Lalova Edition

482
0
Chevrolet,Cruze,Ivet Lalova,Ивет Лалова

В една от най-успешните години за Ивет Лалова София Ауто предлага на българските фенове специална версия на модела Chevrolet Cruze в чест на българската лекоатлетка. В края на лятото, след европейската титла и изключително доброто представяне на Летните олимпийски игри в Лондон, името на Лалова ще стои гордо на 10 автомобила Chevrolet.

Популярният модел, който дебютира през 2009 г., ще получи специална лимитирана версия Ivet Lalova Edition. Модификацията се откроява с редица елементи с логото на Ивет Лалова и възможност за избор на двигатели, нива на оборудване и стандартни или опционални фарове и стопове. Всеки от 10-те автомобила ще бъде с уникален номер, отбелязващ всяко от десетте най-добри постижения на Ивет в спринта на 100 м.

Освен чисто визуалните разлики със стандартния модел, Ivet Lalova Edition има и една морална разлика – за всеки реализиран автомобил Българска федерация лека атлетика ще получи дарение, а собственикът на автомобила – сертификат на негово име. Събраната сума ще бъде използвана за подпомагане развитието на младите надежди на българската лека атлетика.

Това е ново начинание както за Ивет, така и за София Ауто, като надеждата на партньорите е в бъдеще да бъдат предложени и други продукти от марката Chevrolet, които да носят запазения знак на Лалова.