Начало Автомобили Модели на КИА обгрижват участниците в Откритото първенство на Австралия по тенис

Модели на КИА обгрижват участниците в Откритото първенство на Австралия по тенис

33
0

Докато световноизвестни тенисисти трескаво се подготвят за първия турнир от Големия шлем годината – Откритото първенство на Австралия, автопарк от над 100 модела с марка КИА е в пълна готовност да обслужи многобройните участниците, официалните лица и гости на международния турнир.

За 13-та поредна година КИА Моторс оказва безпрецедентна подкрепа на първенството, осигурявайки над 100 специално оборудвани автомобила.

Огромна чест е за КИА да бъде горд спонсор на турнира, едно от най-популярните спортни събития в международен мащаб, повече от 10 поредни години – заяви в Мелбърн г-н Барлоу, главен оперативен директор на КИА Моторс Австралия. – Първенството е най-яркият турнир в годишния календар на австралийския тенис, и ние с удоволствие ще подкрепим нашите дългогодишни партньори. Качества като атлетичност, ентусиазъм и професионализъм, характерни за участниците в турнира, са в унисон с основните ценности на КИА като продукт и компания. Удоволствие за нас е да получаваме подкрепа от лоялен партньор какъвто е КИА. Безспорно Аустрелиън Оупън е най-популярното спортно събитие през януари и аз отново с удоволствие ще приема любезно предоставените автомобили КИА за целите на турнира през следващите няколко седмици. Въпрос на грандиозна логистична организация е придвижването на всички участници в турнира, официални лица, медийни представители и екипа по време на събитието и всяка година това се постига с помощта на КИА.

Голяма част от 101 автомобила, а именно 70 броя, са представители на предпочитания от австралийската аудитория модел Карнивал, който осигурява комфорта на до 8 пасажера.

Към автопарка на корейския бранд се присъединяват и моделите Соренто (10 бр.), Спортидж (10 бр.), изцяло новият Рондо (10 бр.) и Черато. Автомобилите с марка КИА ще бъдат управлявани от 215 специално обучени шофьори, които се предвижда да изминат около 400 000 км в рамките на състезанието.