Начало Рали Монстър показаха колата на Аткинсън и новата каска на Блок

Монстър показаха колата на Аткинсън и новата каска на Блок

227
0
Кен Блок,Крис Аткинсън

Монстър WRT представи оцветяването на Форд-а на Крис Аткинсън. Австралиецът се връща в световния рали шампионат като съотборник на Кен Блок за започващия днес старт в Мексико.

Усещането отново да си във WRC-автомобил е страхотно – заяви Атко, както наричат пилота. – Колите са се променили значително от 2008 г. насам, но Фиеста-та е страхотна и мисля, че ще успея да постигна с нея някои добри времена в отсечките. Чувствам се уверен за ралито и съм благодарен на тима за дадения ми шанс.

Блок вече изрази възторга си от присъединяването на Крис, но отново повтори колко се радва, че двамата ще се състезават заедно този уикенд.

Приятели сме от години, а Атко е и невероятен пилот. Има огромен опит. Наистина остана без място, след като Субару се оттеглиха, така че е великолепно да го видим там, където му е мястото – сподели американецът.

Междувременно екипът показа и чисто новите шлемове, с които той и навигатолът му Алекс Джелсомино ще карат в Мексико. Отзад на каската на Блок има нарисувана статуята на свободата с бейзболна бухалка в едната ръка и ябълков пай в другата!