Начало Автомобили Мото-Пфое представи специален учебен автомобил Ford Fiesta

Мото-Пфое представи специален учебен автомобил Ford Fiesta

932
0
Форд Фиеста, Мото-Пфое
снимка: Мото-Пфое

Мото-Пфое, официален вносител на марката Ford в България и СБА представиха специално подготвен учебен автомобил Fiesta. Колата ще бъде използвана за нуждите на обучителните програми на Съюза на българските автомобилисти.

Представянето на автомобила е част от партньорството между двете организации, което цели повишаването на безопасността по пътищата. Това ще се случи чрез по-добра подготовка на водачите и използването на модерни, сигурни, безопасни и екологични коли.

Специално оборудваният автомобил Ford Fiesta предлага високи нива на сигурност

Във версията „Business“ автомобилът е стандартно оборудван със система за предупреждение при напускане на лентата, асистент за поддържане на лентата,  асистент при потегляне по наклон. Има още 6 въздушни възглавници, задни паркинг сензори, 8“-тъчскрийн дисплей с висока резолюция и възможност за връзка със смартфон. Разполага и с Emergency Assistance система, избираща автоматично тел. 112 в случай на инцидент, круизконтрол с програмируем ограничител на скоростта, климатична инсталация и др.

Ford Fiesta се предлага с ефективни бензинови 1.1 Duratec двигатели с мощност от 70 и 85 к.с. и 5-степенна ръчна трансмисия. По-мощният 1.0 EcoBoost двигател е снабден с турбокомпресор и разполага със 100 к.с. като може да се комбинира, както с 6-степенна ръчна, така и с автоматична трансмисия. Дизеловият двигател TDCi на Fiesta е изключително икономичен, разполага с 85 к.с и 6-степенна ръчна трансмисия.

Специално за автошколите, които биха искали да заложат на нови и модерни автомобили, Мото-Пфое предлага изключителен пакет от условия за моделите Фиеста, новия Фокус и Куга

Пакетът включва специално разработен 5-годишен лизингов план. Той е с облекчени месечни плащания, стартиращи под 230 лв. с ДДС на месец за Ford Fiesta.