Начало Автомобили Мото-Пфое представи четири изцяло нови автомобила

Мото-Пфое представи четири изцяло нови автомобила

256
0
шоурума на Ford в столичния ж.к. Младост
шоурума на Ford в столичния ж.к. Младост

Мото-Пфое представи за първи път в Източна Европа четири изцяло нови автомобила с общо над 1 400 конски сили под капака. Феновете на категорията „Американски мускули“ видяха под един покрив новите Ford Puma ST, Ford Explorer, Ford Mustang Mach 1 и Ford Mustang Mach-E GT

Вълнение, огромно любопитство и специално внимание към върховите модели от спортните Ford Performance модели в серийно изпълнение събраха множество ценители на марката и любители на моторните страсти в шоурума на Ford в столичния ж.к. Младост по време на официална премиера 4 в 1 на 16 юни т.г.

Ford Puma ST идва в ефектен ярко зелен цвят, 200 конски сили моторна мощност, 575 вата музикална мощност и 1000% адреналин

Оборудвана е с пърформанс пакет, амбиентно осветление и спортни седалки.

Ford Explorer е в най-новото си изпълнение за Европа

Explorer е легендарен SUV и е №1 по продажби в Америка за всички времена. От началото на съществуването на модела досега са произведени 8 милиона броя. С впечатляващите 457 конски сили, 825 Нм и близо 1000 вата музикална мощност от B&O на борда, автомобилът изпъква още с интелигентно 4х4 задвижване и подновен анализ на данните на всеки 10 милисекунди, 4 режима на електрическа работа, 7 режима на настройки спрямо терена и 5 звезди за безопасност. Едновременно с това постига 3,1 л среден разход на бензин на 100 км пробег и минимални 71 г СО2/км. Explorer въплъщава истинска изисканост и класа.

Ford Mustang Mach 1 е кола за ценители

Този автомобил е предизвикателство към бързата мисъл и реакцията, спортния дух, самоконтрола и вечния стремеж да покоряваме. С гордост носи името Mustang – най-снимания автомобил в киното. Новият Mach 1 е последният и най-нов от своя вид. С истински V8 двигател с уникално софтуерно калибриране за 460 к.с. при 7500 об/мин, отворена въздушна индукционна система и 87-милиметров корпус на дроселната клапа за бързи реакции и уникално настроена изпускателна система с активен клапан за създаване на висококачествен звук, Mach 1 в пистова версия е готов да впечатлява.

Ford Mustang Mach E GT е изцяло електрически спортен SUV автомобил

Много хора още смятат, че електрическите автомобили са бъдещето, но те всъщност са настоящето. Новият Mach E е истински Mustang, продукт на масивна технологична трансформация, но със същите расови гени. 100% електрически, но и 100% Mustang – бърз, мощен и с вродена гаранция за  огромно удоволствие от шофирането. Това е автомобилът за новото поколение притежатели на Mustang. Има два мотора и задвижване на 4-те колела, 487 к.с. мощност. Ускорението от 0 до 100 км/ч е само за 3.8 секунди. Новият електрически Mustang Mach-E може да се зареди за 10 минути достатъчно за пробег от 60 километра и има възможност за пробег до 610 км само с едно пълно зареждане.

Гостите на уникалното Ford Performance парти приветства управителят на Мото-Пфое Груп, Масухиро Ояма

Той сподели, че уникалните премиерни автомобили тръгват от 18 юни до 4 август на роуд шоу в 14 града на страната, посветено на 30-годишнината, която компанията празнува през настоящата година.

Мото-Пфое е компания с 30-годишна история и водещи позиции на пазара за автомобили. През всички тези години ние си поставяме високи цели по отношение на функционалност и обхватност на услугите, които предлагаме на клиентите, с което допринасяме и за развитието на пазара и бизнеса в сектора на мобилността. Тази вечер представяме  електрическия модел от ново поколение – Ford Mustang Mach-E GT – и всъщност си даваме сметка, че на първо място за нас е важно да направим така, че електрическите автомобили да бъдат все повече използвани в Българоя, защото те допринасят за по-чист и здрав свят. И това е нашата бъдеща цел“, каза още г-н Ояма.