Начало Автомобилни новини MOTO-PFOHE с наградата True Leaders като лидер в своя сектор

MOTO-PFOHE с наградата True Leaders като лидер в своя сектор

132
0

На специална гала вечер за българския бизнес ICAP Bulgaria, част от ICAP Group, отличи най-успешните компании в България според резултатите им за 2016 г.

Атанас Фурнаджиев, управител на MOTO-PFOHE, прие от организаторите статуетка и диплом като признание за положителните бизнес практики в компанията. Като лидер в своя сектор MOTO-PFOHE получи награда “TRUE LEADERS” в България за втора поредна година. Церемонията по раздаването на наградите се състоя на 12-ти декември 2017, от 20.00 ч. в зала Rainbow Plaza в София.

За пета поредна година инициативата “TRUE LEADERS” отличава (не класира) компаниите покриващи едновременно измерими и обективни критерии по официално публикувани данни за 2016, без комисия или процедура на гласуване. Ежегодно компанията публикува данните на най-успешните 300 компании в България в изданието „300 Business Leaders in Bulgaria”. 

“TRUE LEADERS” са компаниите които:

са сред 300-те най-печеливши компании по EBITDA за 2016

са увеличили броя на своя персонал през 2016 спрямо 2015 г.

са c висока кредитна оценка по ICAP Credit Score B2 – A1

са лидери в своя сектор

ICAP Bulgaria е част от ICAP Group – най-голямата група за бизнес информационни услуги в Югоизточна Европа и една от малкото компании, одобрени от Европейската служба по ценни книжа и борси (ESMA) като „Агенция за кредитен рейтинг“.