Начало Moto News За първи път в България: Купуваме мотоциклети Honda онлайн

За първи път в България: Купуваме мотоциклети Honda онлайн

288
0
Honda Бултрако онлайн магазин

Пандемията от COVID-19 предизвика ограничения и промени ежедневието на хората. Редица компании обаче дават нови възможности на клиентите си и Бултрако Моторс, оторизиран дилър на Honda и Oxford, е сред тях. Фирмата осигурява на своите клиенти нов електронен магазин. А друга добра новина е, че за първи път в България любителите на мотоциклети ще могат да се сдобият с такъв и онлайн.

Новият електронен магазин е на bmeshop.bg. Любимите продукти на автомобилисти и мотоциклетисти са само на един клик разстояние. В онлайн магазина могат да бъдат открити екипировка, дизайнерски облекла, мърчандайзинг, джанти, мотоциклетни и автомобилни части, консумативи, аксесора, масла и дори авто и мотокозметика. След броени дни ще са достъпни и най-популярните мотоциклети в света Honda.

На уебсайта са описани сроковете за обработка на поръчки. Потребителите могат да се запознаят с методите на изчисление цена на доставка, възможните начини за доставка и т.н. Зададени са максимален брой избираеми опции, които да помогнат на клиентите да се ориентират както в асортимента, така и в цените.