Начало Moto News Movistar Yamaha MotoGP представи новите си цветове

Movistar Yamaha MotoGP представи новите си цветове

41
0

Днес на пистата Лосаил в Катар Хорхе Лоренсо и Валентино Роси представиха новите цветове на Movistar Yamaha MotoGP. Това стана на старт-финалната линия на пистата, където още от утре ще премине новата машина за 2014 г. YZR-M1. Сега обаче на нея вече и логото на новия спонсор Movistar.

Заедно с Лоренсо и Роси, на представянето бе Коичи Цуджи – генерален мениджър на Yamaha Motor Co. За Моторспорт дивизията, изпълнителният директор на отбора Лин Джарвис и медийния директор на Telefónica Spain Луис Вело. Само след 24 часа, под осветлението на пистата ще започне и първия кръг от шампионата в MotoGP за Гран При на Катар.

Лоренсо е доста ентусиазиран: Най-накрая можем да стартираме двигателите. Звучи чудесно след дългата зима за започнем първенството. Ние успяхме да подобрим представянето си на Филип Айлънд с новите гуми се чувствам доста уверен за първи старт. Направих три операции през зимата, за да ми извадят металните плочи и пироните от ключицата и ръката, а после направих сериозна фитнес програма.  Сега се чувствам почти на 100% във форма и предполагам, че в Катар ние няма да имаме никакви проблеми, за да караме на максимума. Наистина очаквам с нетърпение утрешния ден, след като показахме новите цветове на Movistar Yamaha MotoGP. Обичам новия мотор и това е най-добрият стимул за старта на сезона!
Роси също е в добро настроение: Щастлив съм, че отново сме тук, за първото състезание, след дългите почивни дни. Ние работихме много по време на тестовете,  за да направим някои от промените, които набелязах миналата година. Настина постигнахме добра скорост. Аз успях да бъда много конкурентен и на най-бързите пилоти по време на тестовете.  Много съм доволен от свършената работа по M1 през зимата, който стана по-бърз. Имам конкурентен мотоциклет и ще се боря за подиум този уикенд. Когато получих разбрах за идването на Movistar , аз бях много щастлив, защото е много важно да започнем годината с обявяването на такова фантастично спонсорство. Ние всички в Yamaha сме много развълнувани. Надявам се, че Movistar ще ни донесе късмет тази година и ще е голям стимул да се представим още по-добре .