Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Мозли и Шумахер зад Брансън в отговора му срещу Ферари

Мозли и Шумахер зад Брансън в отговора му срещу Ферари

24
0

Михаел Шумахер, Тони Фернандес и Макс Мозли подкрепиха Ричард Брансън срещу коментарите на Ферари от миналата седмица.

От Скудерията разкритикуваха бившия президент на ФИА заради това, че не е попречил на производителите да се оттеглят, както и заради избора му на нови отбори.

В отговор на това Брансън, който е собственик на дебютиращия отбор на Върджин Рейсинг, коментира, че неговият екип ще докаже, че е възможно наличието на бърз отбор с доста по-малък бюджет. Брансън също така подчертава, че новите отбори реално ще направят Формула 1 още по-вълнуваща.

И въпреки че преди Брансън и Фернандес (шефът на Лотус) си отправяха предизвикателства, то сега малайзиецът написа следното на страницата си в Twitter: „Чудя се какво би било, ако Ферари работеха с бюджета на Върджин.“

Реакцията на Мозли донякъде бе очаквана, след като той каза пред медиите, че Ферари се държат като „намусена стара дама на дансинга, която вижда няколко млади момичета и се възмущава от това“.

Дори и Михаел Шумахер, който доскоро бе лице на Скудерията, не се съгласи с тях и каза по адрес на новите отбори: „Всъщност мисля, че се справят доста добре… Според мен за отбори, които са започнали директно от белия лист, те се справят впечатляващо.“

Все още се очаква да се види какво ще направят Кампос, USF1 и Стефан GP и кой точно ще дебютира в Бахрейн.