Начало Лайфстайл Мозли обещава експлозивни мемоари

Мозли обещава експлозивни мемоари

29
0

Макс Мозли разкри, че ще започне да подготвя своите мемоари, щом се оттегли от позицията си на президент на ФИА този октомври. Той обещава, че ще има някои „експлозивни“ истории от живота му на една от основните движещи сили във Формула 1.

Именно решението му да се оттегли в края на мандата си бе и ключовият момент при вземането на решението от страна на ФОТА да останат във Формула 1. Междувременно Мозли ще изкара края на мандата си, но постепенно ще предаде функциите си на президента на Сената на ФИА, Мишел Боери.

Напоследък Мозли имаше не малко затруднения и проблеми в професионален план. От една страна миналата година участваше в заплетен секс скандал, който почти му коства поста на президент на ФИА. Тази година пък синът му, Александър Мозли, почина от свръхдоза.

„Въпреки че решението ми да се оттегля от ФИА предшестваше смъртта на Александър, то мисля, че това направи още по-очевиден факта, че трябва да прекарвам повече време със семейството си.“

„В момента прекарвам живота си в Монако, а съпругата ми живее в Челси. Очаквам с нетърпение да постигна по-добър баланс в личния си живот.“

Междувременно президентът на ФИА се изправи срещу най-могъщите отбори в спорта, опитвайки се да отстоява своите идеи.

Той подчерта, че един от проектите, върху които иска да се фокусира, е писането на мемоарите му. Британецът обеща, че определено ще бъдат пикантни и любопитни.

„Ще започна да пиша своите собствени мемоари, които ще имат много забавни и експлозивни истории в себе си“ – казва той.