Начало Moto News Над 160 модела и десетки премиери на Sofia MotoRing Expo

Над 160 модела и десетки премиери на Sofia MotoRing Expo

36
0

Най-голямото мотоциклетно изложение в България стартира днес в столичния Sofia Ring Mall. То бе открито от заместник-министъра на икономиката Любен Петров, който с интерес разгледа и тества моторите.

Над 160 двуколесни звяра на 18 световни марки, сред които и десетки премиери за България, превръщат Sofia MotoRing Expo в мотосъбитието на годината. На 934 кв. м. в Sofia Ring Mall са изложени най-новите мотори, скутери и аксесоари на Peugeot, Honda, KTM, Kawasaki, Harley Davidson, Yamaha, Suzuki, Piaggio, Gilera, Vespa, MV Agusta, Aprilia, Keeway, Ducati, Scrambler Ducati, Kymko, Moto Guzzi, Husqvarna.

Най-големият подарък за феновете на двуколесните возила е, че Sofia MotoRing Expo е с безплатен вход! Безплатен за всички гости е и уникален мото-симулатор. Вносителите са подготвили томбола и страхотни подаръци за посетителите. Освен това, в Sofia Ring Mall те имат шанс да се засекат с най-известните професионални и звездни мотористи в България, които няма да пропуснат да навестят събитието на годината, продължаващо от 25 март до 3 април на Ниво 1 в Sofia Ring Mall.

Sofia MotoRing Expo дава начало на серия от събития, които Sofia Ring Mall ще организира и домакинства в унисон с хайлайф концепцията си за мол от ново поколение, в който всеки посетител да прекарва възможно най-качествено времето си, като едновременно се забавлява, пазарува и открива постоянно нещо ново за себе си.

Вижте още снимки на сайта motoclub.bg