Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Настъпва нова ера

Настъпва нова ера

70
0

Формула 1 се променя изключително много в момента, като процесите ще продължат и през следващите години. Новите правила водят до различни автомобили, на които се обръща специално внимание в последния брой на списание ClubS1 (201). С помощта на италианския график Паоло д’Алесио са проследени най-важните новости в болидите, които ще започнат да се появяват след две седмици. Колите със сигурност ще са по-бързи и атрактивни, но дали състезанията ще са по-атрактивни е сложно да се прогнозира. Изпреварванията всъщност вероятно ще стават по-трудно, но пък силите може да са по-равни, а това със сигурност ще направи борбата по-интересна.

Дори и това да не се случи обаче, през 2017 г. новият двубой в шампионския тим на Мерцедес между Люис Хамилтън и Валтери Ботас се очертава като интересен на фона на оценките, споделени от хора на Джонатан Едолс и Пат Саймъндс. Надеждите на Ботас са разгледани в специален материал за финландския пилот, заместил шампиона Нико Розберг. Разказана е и другата сеизмична промяна – отстраняването на Бърни Екълстоун. В новия брой на списанието ще откриете и любопитни подробности за новото попълнение в Уилямс Ланс Строл.

Световният рали шампионат вече започна, но макар победителят в първата надпревара да е познат, надеждата за по-интересна битка остава.

Списанието може да намерите в разпространителската мрежа, големите вериги бензиностанции, магазините Inmedio, Relay, One minute.

В електронен вид списанието е налично в сайта e-spisanie.com