Начало Автомобили Новият 508 ексклузивно в Peugeot Avenue Paris

Новият 508 ексклузивно в Peugeot Avenue Paris

106
0

До края на май 2018 г. Peugeot Avenue Paris ще е ексклузивен домакин на новия Peugeot 508 по време на експозиция, демонстрираща технологичния свят на марката.

От 8 март Peugeot Avenue Paris е единственото място във Франция, където може да се види изцяло новият седан на марката. Два нови автомобила Peugeot 508 в червен и тъмносин цвят бяха представени на витрина на Шанз-Елизе, приканвайки посетителите вътре, за да ги разгледат.

Тъй като първият концепт на автономен автомобил не може да не предизвика вълнение, PEUGEOT INSTINCT CONCEPT завладява шоурума, за да покаже технологичните нагласи на марката.

Дигиталното преживяване „Автоматизирани технологии“ в нишата Balzac позволява на посетителите да се потопят в един завладяващ технологичен тунел.

Трите вселени са представени с механиката на калейдоскоп с уникален звуков фон, произвеждан от високоговорители на Focal. Посетителите могат да получат видеоклип от своето преживяване по имейл и да го споделят в социалните мрежи.

Тази изложба слага край на 16-тия и последен сезон на Peugeot Avenue Paris и ще служи за преход към „изцяло дигитално“ преживяване, отново в търсене на индивидуално преживяване на клиентите.

Оттук нататък тези дигитални устройства ще заместят физическия шоурум, предлагайки всеобхватно преживяване на клиентите на марката по цял свят 24 час на ден, 7 дни в седмицата.