Начало Автомобили Немските потребители посочиха Audi като най-стабилна компания

Немските потребители посочиха Audi като най-стабилна компания

107
0

Немските потребители посочиха Audi AG като най-стабилна компания в специалното изследване на Facit Research – Sustainability Image Score 2014 (SIS). То се провежда ежегодно и проследява настроенията и нагласите на клиентите спрямо широк спектър компании в различни индустрии.

– Стабилността е стратегически заложена във всичките ни продукти и процеси – коментира шефът на отдел „Корпоративна отговорност” в Audi доктор Петер Трошух. – Това топ класиране потвърждава, че при взетите от нас мерки нървим в правилната посока за оформяне мобилността на хората по един отговорен начин, като същевременно подготвяме компанията си за бъдещето.

Т.нар. Sustainability Image Score се изчислява посредством използването на различни индикатори като показания в областта на екологията, икономиката, социалната отговорност. Audi е на челни позиции и в трите аспекта: автомобилният производител заема първа позиция в екологичната категория за инвестициите си в технологии, подпомагащи опазването на околната среда и подобряване процесите на работа в компанията. Audi отбеляза най-добри показатели в социалната отговорност като концерн, създаващ и пазещ работни места, както и привличащ млади хора. Тази дейност при това се провежда във всички страни, където компанията има заводи. В икономически план стойностите също са сред най-високите благодарение високите стандарти на работа както със служители, доставчици и дилърства, така и спрямо конкурентите на пазара. Отбелязан бе особено внимателен подход към потребителските данни.

Проучването се провежда всяка година от 2011 г. насам. През 2014-та то обхвана над 8000 души и 104 компании в 16 различни индустрии.