Начало Автомобили Новият Citroën C3 Aircross compact SUV е носител на наградата AUTOBEST 2018

Новият Citroën C3 Aircross compact SUV е носител на наградата AUTOBEST 2018

272
0
AUTOBEST,CitroГ«n C3 Aircross

Автомобилни журналисти, представители на 31 държави в Европа определиха победителят в конкурса Autobest 2018. Това е новият Citroën C3 Aircross compact SUV. 

Автомобилите се оценяват на базата на 13 критерия, които включват съотношение цена-качество, дизайн, комфорт, технологии, обслужване и наличност на резервни части в дистрибуторската мрежа. 

Новият Citroën C3 Aircross compact SUV е част от обновяването на марката и демонстрира нейната международна продуктова офанзива. Лансиран през октомври, моделът вече надхвърли 30 000 продажби в Европа. Потребителите са привлечени от интериора на C3 Aircross, който носи целия опит на Citroën по отношение на обем, модулируемост, дизайн и светлина. Автомобилът предлага възможности за безпрецедентна персонализация с 85 цветови комбинации и 5 интериорни пакета. Вдъхновен от очакванията на клиентите, този ориентиран към хората SUV предлага завиден обем, модулируемост на купето и е отворен към света, благодарение на своя панорамен покрив. Посланик на програмата Citroën Advanced Comfort®, C3 Aircross осигурява на пасажерите цялостен комфорт и необикновени преживявания на борда. Моделът се управлява с лекота както в града, така и на дълъг път. Неговите възможности са подкрепени от системата Grip Control® с Hill Assist Descent. Със завидния комфорт и ниво на сигурност, които предлага, C3 Aircross наскоро получи 5 звезди на тестовете EuroNCAP. Моделът е оборудван с 12 системи в помощ на управлението и 3 технологии за свърване, които улесняват водача. 

За мен е удоволствие да поздравя Линда Джаксън и нейния екип по случай спечелването на наградата на AUTOBEST за 2018 година! В тази силна конкуренция, C3 Aircross доказа, че е шампион и убеди членовете на журито, че той е правилният избор тази година. Новост е и победата на автомобил SUV, което още веднъж доказва, че журито не само следва развитието на пазара, но следи тенденциите и предлага на европейските потребители реалена оценка кои са автомобилите на бъдещето!” каза Иля Селиктар, президен на журито

С 426,000 продажби в Европа през първата половина на 2017 г., резултатите на Citroën достигат най-високи нива от 6 години насам. Ръстът спрямо същия период миналата година е 5.6%. Една година след лансирането на сегашния бестселър, новият С3, новият Citroën C3 Aircross compact SUV дава допълнителен тласък на представянето на Citroën.