Начало Автомобили Новият Citroen C4 Cactus: Уникален характер, комфорт и компактност

Новият Citroen C4 Cactus: Уникален характер, комфорт и компактност

166
0
Херес

Citroen представя своето ново предложение за компактен хечбек – новия C4 Cactus. Моделът е чувствително обновен, отговаря на изискванията на сегмента по отношение на технологии и двигатели, и същевременно се отличава със своята  уникалност и комфорт. Дизайнът му запазва своята дързост и модерен характер, като в същото време дава заявка за принадлежност към горен сегмент. На борда, новият C4 Cactus се отличава с високото ниво на комфорт, което създава усещането за пашкул в автомобила. Като част от програмата Citroen Advanced Comfort®, новият C4 Cactus предлага за първи път в Европа окачването Progressive Hydraulic Cushions, осигуряващо ефект „magic carpet“ и представя седалките Advanced Comfort Seats. С уникална самоличност, новият C4 Cactus е супер комфортен хечбек, който ще бъде пуснат в продажба през първото тримесечие на 2018 година.

След лансирането на C3 през 2016 г. и на SUV моделите (C3 Aircross и C5 Aircross) през 2017 г., Ситроен навлиза в нова фаза на продуктова офанзива и продължава да изненадва с новото си предложение за компактен хечбек. Новият C4 Cactus внася глътка свеж въздух в сегмента, като комбинира уникалния характер на познатия до сега C4 Cactus с комфорта на C4. Също така, той заявява своята принадлежност, като отговаря на очакванията на сегмента с 12 технологии в помощ на управлението, 3 технологии за свързване, двигатели до 130 к.с. и отличен стил.

Модерен и забележим по отношение на своя дизайн, новият C4 Cactus предлага на борда си безпрецедентно преживяване от гледна точка на цялостния комфорт. За целта Ситроен използва технологичното си наследство, свързано с хидравличното окачване. Технология, която сега е преработена, за да стане достъпна за максимален брой хора. C4 Cactus представя за първи път в Европа окачването Progressive Hydraulic Cushions™ и за първи път в света седалките Advanced Comfort Seats, които гарантират ново измерение на комфорт.

Новият C4 Cactus демонстрира съвсем естествено своето различие – нова, широка и изразителна предница, изразителни страни, щедра задна част с плавни форми и нови LED светлини с 3D ефект. Със своите солидни обеми и баланс, той прави уникално впечатление сред утвърдените характеристики в сегмента. Дългото междуосие на модела (2.60 м) и късите му надвеси, осигуряват компактния му размер, като по този начин той остава гъвкав и пъргав, а в същото време отговаря на очакването за пространство. C4 Cactus притежава характерните графични елементи на Ситроен, които подчертават линиите на купето му. Това са Airbump® в долната част на вратите, последователните остъклени повърхности и плаващо купе, предницата на две нива и големият светлинен LED подпис с 3D ефект отзад. Автомобилът се предлага с 31 комбинации за персонализация отвън (9 цвята на купето и 4 цветови пакета), което дава възможност на клиентите да създадат автомобил изцяло по свой вкус. Купето, функционално, изчистено и освободено, вдъхва спокойствие от пръв поглед. Предлагат се и 5 интериорни пакета, с богати и отличителни черти, които внасят яркост, мекота и изтънченост.

C4 Cactus предлага автомобилен комфорт от ново измерение. Използвайки всички компоненти на програмата Citroen Advanced Comfort®, моделът въвежда в Европа окачването Progressive Hydraulic Cushions™, което филтрира неравностите по пътя, оставяйки впечатление за пътуване върху „летящо килимче“. Автомобилът прави и световна премиера на седалките Advanced Comfort Seats, които предлагат удобство и първокласен анатомичен комфорт. Новият С4 Cactus прави скок в поколението и по отношение на шумоизолацията и оборудването. Пасажерите в автомобила пътуват в пълно спокойствие, благодарение на 12-те системи в помощ на управлението и 3-те технологии за свързване. Неговите мощни и ефективни двигатели също допринасят за удоволствието и спокойствието зад волана.

„Целта на Ситроен е да бъде марка, референция по отношение на комфорта. И като емблематична марка, да донесе неповторим комфорт на максимален брой хора. С новия  C4 Cactus и окачването Progressive Hydraulic Cushions™ ,ние предлагаме оригинален компактен автомобил, перфектно съобразен с времето“, заяви изпълнителният директор на Citroen Линда Джаксън.