Начало Автомобили Новият Honda HR-V комбинира динамичен дизайн и водещо в класа пространство

Новият Honda HR-V комбинира динамичен дизайн и водещо в класа пространство

71
0

Изцяло новият  Honda HR-V ще се появи в Европа през лятото на 2015 г., Той е уникално предложение в сегмента на кросоувърите. HR-V има динамичен стил, многофункционалност на MPV, изтънчен и динамичен при шофирането, а също и висока горивна ефективност.

Автомобилът е част от актуализираната гама на Honda, която демонстрира пионерския подход на марката към технологичните иновации. HR-V изобразява характер и уравновесеност, с отличителните, смело изваяни линии на купето се слива с мускулестия вид и стабилна позиция на типичен SUV.
В интериора си HR-V предлага на клиентите си водещо в класа пространство и  благодарение на иновативните Magic Seat ® на Honda, се постигат високи нива на гъвкавост. В купето са използвани висококачествени, меки на допир материали, които се комбинират с изтънчения дизайн и определят модерния интериор на HR-V, където дизайнерите на Honda са комбинирали експанзивния простор с усещането за спортно оборудване на кокпита.

Новата информационна система Honda Connect, която е монтирана в колата, се управлява чрез 7-инчов сензорен дисплей, разположен в центъра на таблото, над централната конзола. Той предлага достъп до интернет, сърфиране в мрежата, новини в реално време, информация за трафика и за времето, различни музикални услуги.
Новият HR-V още с пускаенто си на пазара ще разполага с високотехнологичния и ефективен двигател дизелов двигател i-DTEC с обем 1.6 л, мощност 120 к.с. или с бензиновия 1,5-литров i-VTEC с мощност 130 к.с. И двата агрегата са част от серията на Honda – Earth Dreams Technology. Пакетът на Honda – Advanced Driver Assist System осигурява работата на камера и радар от среден клас, а също и цялостен пакет от модерни технологии за безопасност, част от  които са съвсем нови за сегмента на кросовърите.

Изцяло новият Honda HR-V ще се продава в Европа от лятото на тази година.