Начало Автомобили Новото Renault CLIO: Символ на едно ново поколение

Новото Renault CLIO: Символ на едно ново поколение

62
0

Renault представя новото CLIO, петото поколение на емблематичния модел, от който са продадени около 15 милиона броя. Лансирано през 1990 г., Clio се превръща в най-продаваният модел на Groupe Renault в световен мащаб.

Clio е любимият автомобил на френското население повече от всеки друг модел и дори се издига до челното място в “B” сегмента в Европа от 2013 г. насам. Забележителното представяне продължава и продажбите на Clio нарастват всяка година от 2012 до 2018 г.

По-модерно и атлетично, новото Renault CLIO черпи от ДНК-то, на което дължи своя почти 30-годишен успех. Моделът надгражда силните страни на всяко от четирите предходни поколения, отваряйки нова и дългоочаквана глава в една славна история.

Както при първото поколение, то „притежава всички качества на велик автомобил“. Подобно на модела, лансиран през 1990 г., новото Renault CLIO съдържа технологии, налични в автомобилите от по-висок клас като Megane и Espace.

От второто поколение моделът е приел изключително високите стандарти по отношение на простор и комфорт. Също като третото поколение автомобилът въвежда нова ера по отношение на усещането за качество. От четвъртото поколение новото Renault CLIO наследява впечатляващ дизайн, вдъхновил цялата гама на Renault и превърнал се в истинска запазена марка.

Проектирано въз основа на принципа „еволюция и революция“, новото Renault CLIO пренаписва правилата с по-зрял дизайн на купето и изцяло обновен интериор. С по-изваяни линии и по-изявена предна част, новото Renault CLIO излъчва повече стабилност и модерен стил като същевременно остава разпознаваемо.

Отвътре, революцията е поразително отличима. Интериорът с изцяло нов дизайн е вдъхновен от по-високите сегменти както по отношение на усещането за качество, така и по отношение на наличните технологии. Тези предимства облагодетелстват пътниците, предлагайки им по-голяма практичност и лесна употреба.

Ако сте намерили правописна грешка, моля уведомете ни като маркирате текста и натиснете Ctrl+Enter