Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Албон: На колата й липсва малко предвидимост

Албон: На колата й липсва малко предвидимост

Ред Бул Унгария 2020 Тренировки
Снимка: Ред Бул Рейсинг

Представянето на Ред Бул в тренировките не беше на очакваното ниво и според двамата пилоти на отбора. Макс Верстапен завърши съответно осми и седми в първата и втората сесия. Съотборникът му, Алекс Албон, постигна едва 13-то време в първата тренировка. Във втората той не записа бърза обиколка.

Тайландецът направи едва 28 тура за деня. Това до голяма степен беше в резултат на лошите условия по време на втората тренировка.

„Времето ни пречеше, тъй като ние се опитваме да разберем колата на нова писта след двете седмици на Ред Бул Ринг. FP1 не бе идеална и след това с пороя не можахме да изпробваме нищо в FP2. Ще погледнем данните от сутринта и ще видим какво можем да направим за утре. “

Според него от Ред Бул със сигурност са направили подобрения по колата между двете състезания в Австрия. Това обаче не се е пренесло и в Унгария както са очаквали. 

Макс Верстапен също не бе доволен от представянето в тренировките.

„FP1 не беше това, което очаквахме и имаме да обърнем внимание на много неща. Неприятно е, че валя следобяд по време на FP2, защото вече имахме някои промени и можехме да направим добро сравнение, с което да работим. За щастие, имаме една вечер да погледнем информацията и със сигурност ще направим някои промени и ще опитаме да подобрим цялостния баланс за утре.“