Начало Автомобили Над 100 000 Opel Mokka поръчани за 7 месеца

Над 100 000 Opel Mokka поръчани за 7 месеца

106
0
Opel Mokka

Над 100 000 Opel Mokka са поръчани за седемте месеца, откакто моделът е в дилърската мрежа на автомобилния производител.

Субкомпактният SUV е особено популярен в Германия, Русия, Великобритания, Италия, Франция. Моделът с 1,4-литров двигател 103 kW/140 к.с. е наличен вече и с предно предаване и шестстепенна механична или автоматична трансмисия. Има нови предложения за инфотейнмънти саунд система Bose.

Opel Mokka е огромен успех само няколко месеца след представянето си. Автомобилът е хит и сред клиентите, и при търговските експерти. Невероятното му приемане е подчертано и от множеството награди, вече получени от колата – коментира вицепрезидентът за продажби, маркетинг и следпродажбен сервиз в Opel/Vauxhall Дънкан Олдред. – За да направим Mokka още по-привлекателен, ще попълним гамата с нови предложения за задвижване и високотехнологично забавление, което ще го направи неустоим за още повече потребители.

Разходът на Opel Mokka е само 5,9 литра на 100 километра при вредни емисии от едва 139 г/км въглероден двуокис. Системите в модела и онборд електрониката са лесни за управление, както и за наблюдение благодарение на 7-инчовия цветен дисплей, на който изображенията са с висока резолюция. Navi 950 е стандарт с богата колекция карти, включващи цяла Европа. Информацията на системата може да се обогатява благодарение на обикновен даунлоуд чрез USB порт. Bose аудиосистемата пък е с шест високоговорителя, суббуфер и дигитален усилвател. Основният цвят на модела е забележителният нов Orange Rock.

Моделът е създаден за подпомагане активното битие на съвременните хора – той е удобен както за ежедневните задачи, така и за уикендите. С дължина от 4,28 метра предлага сериозно пространство и спокойно пътуване за 5 души.

Сред технологиите, внедрени в автомобила за повишаване комфорта на управление и нивото на сигурност, са ESP Plus с Hill Start Assist и Hill Descent Control, второто поколение на Opel Eye камера и т.н.