Начало Други Над 300 фена на Civic Type R празнуват на Спа

Над 300 фена на Civic Type R празнуват на Спа

43
0

Honda е домакин на ексклузивното събитие с лоялни собственици и фенове на Civic Type R. Над 300 души от 12 страни в Европа се събраха на състезанието от WTCC на легендарната писта Спа-Франкоршамп.

На 21 юни, в събота всички 180 собственици ще могат да направят една незабравима парадна обиколка по пистата Спа, която се смята за една от най-добрите състезателни писти в света. Освен това те преминаха по легендарната секция Eau Rouge (Червената вода), която се смята от пилотите за най-голямото предизвикателство в света на автомобилния спорт.

Всички 300 фенове са поканени във VIP-ложата на специална тераса, за да гледат състезанието от WTCC и да се срещнат с пилотите на екипа на Castrol Honda – световният шампион в WTCC Габриеле Таркини и Тиаго Монтейро, а също с Норберт Мифелиц от Zengo̎ Motorsport и Мехди Бенани от Proteam Racing.

Освен това Honda ще направи състезание по време на с състезателния уикенд, а един щастливец, фен на Type R, който го спечели,  ще бъде първият, който ще може да кара новия Honda Civic Type R при представянето на колата през 2015 г.