Начало Автомобили Надеждността на Renault отбелязана от списание Automobile

Надеждността на Renault отбелязана от списание Automobile

65
0
Renault,Renault Megane,Меган,Рено

Renault е в челните позиции на топ 100 по надеждност в класация, направена от списание Automobile. Подредбата бе направена измежду над 100 модела от 25 марки.

Twingo отново бе удостоен с най-високото отличие за изключителното си ниво на надеждност. Megane и Megane Coupе също бяха класирани на първо място в техните категории.

С генетично заложеното им качество Scenic, Grand Scenic, Laguna и Laguna Coupe бяха подредени на второ място в съответните им категории. Clio III бе един от първите продукти, който се появи след повторното изваждане на фокус на качеството, което започна през 2005 и което му отреди топ 3 класиране.

Надеждността се превърна в актив за Renault и сега всички модели се изкачват към върха в класиранията за качество на независими изследвания, клиентски проучвания и ревюта в медиите в редица държави. Това е пряк резултат от качествения работен процес, внедрен от Renault през последните години. Той бе въведен в цялата гама, във всеки завод и всяка област. Производствените мощности на Renault по света работят по едни и същи стандарти. Стриктното прилагане на Renault Production System (SPR) позволява да бъдат внедрени в масовото производство и в цялата моделна гама.

Renault успя да постигне трайни подобрения. И като индикатор за надеждност, устойчивостта при разработването на всеки модел и при производството му в завода сега стоят в основата на всеки автомобил. Renault вече усилено работи, за да направи тези съществени качества видими и ефективни за клиентите.