Начало Автомобили Надпреварата за Хамър с най-големи джанти продължава

Надпреварата за Хамър с най-големи джанти продължава

886
0

Представете си как след няколко месеца, когато сериозно застудее, Вие трябва да купите зимни гуми за Вашия автомобил. Отивате в някой център за гуми и казвате на продавача, че искате комплект зимни гуми. Той разбира се Ви пита за размера, а Вие спокойно му отговаряте – 315/30R30…

Пред подобна ситуация бихте се изправили, ако решите да си купите новото творение на немците от GeigerCars.de, наречено „Latte Macciato“ H2.

Разбира се, става въпрос за тунингован Хамър Н2, а когато някоя компания реши да доработва този модел, тя задължително го оборудва с най-големите по възможност джанти. Е, тук май GeigerCars спечелиха надпреварата за най-големи джанти, слагайки 30-цолови колела на огромната машина. Освен с тях, моделът се отличава и с двуцветния си екстериор, чиято тема продължава и във вътрешността на автомобила.

Тя изобилства от лукс и двуцветна кожа Алкантара, а дървената централна конзола е покрита с лак, използван и при производството на пиана.

Двигателят на чудовищния модел е 6.2-литров V8 и има максимална мощност от 547 к.с. и максимален въртящ момент от 763 Нм.  Благодарение не него Хамърът може да се ускори от 0 до 100 км/ч за 6.9 секунди и да достигне максимална скорост от 228 км/ч.