Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Накаджима позитивен, въпреки липсата на точки до момента

Накаджима позитивен, въпреки липсата на точки до момента

50
0

Казуки Накаджима е уверен, че съвсем скоро ще спечели точки в световния шампионат, имайки предвид постоянно подобряващата се форма на екипа му Уилямс.

До момента японецът е сред четиримата от общо 20 пилоти във Формула 1, които не са записали никакви точки. Въпреки това Накаджима счита, че причина за положението му са няколкото пропуснати възможности за добро класиране в последно време. Това обаче съвсем скоро ще се промени, твърди японецът.

„Разочароващо е и ако погледнете резултатите, изглеждат като бедствие – започна Казуки. – Но знаем, че имахме доста добри шансове и разликите накрая бяха миниатюрни в сравнение с крайните резултати. Аз обаче съм настроен позитивно, по-позитивно отколкото класирането показва. Сега е доста трудно, защото дори малките разлики във времената могат да донесат големи разлики по отношение на резултатите. Просто трябва да продължим да работим сериозно и съм сигурен, че един ден ще се получи.“

Освен всичко друго Накаджима подчерта, че представянето му в последните състезания е доказателство за възходящото му развитие като пилот.