Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Не съм ходил при Уилямс, това са само слухове, категоричен е Сутил

Не съм ходил при Уилямс, това са само слухове, категоричен е Сутил

62
0
Адриан Сутил

Адриан Сутил не е бил на посещение във фабриката на Уилямс, каза самият пилот на пистата в Сингапур, където този уикенд ще се състезава в 14-ия кръг от световния шампионат на Формула 1 за 2011 г. Името на немския пилот се споменава често напоследък като вариант за място в тима от Гроув.

Това са само слухове, няма никакво развитие до момента. Не съм ходил при тях и не съм осъществявал контакт – заяви категорично състезателят. – Трябва внимателно да преценя възможностите. Понастоящем е трудно да се каже какво може да стане. Настоящият ми тим Форс Индия е чудесен и върши прекрасна работа. Познавам ги отдавна и това също е причина да обмислям внимателно следващите си стъпки. Четирите топотбора така или иначе са недостъпни и има вариант да се окаже, че няма никакъв смисъл да се местя. Сега обаче съм концентриран върху надпреварите и не правя планове.

Във Форс Индия са фокусирани върху битката си със Заубер за шестото място в класирането при конструкторите. Разликата в актива на двата тима е само точка – 36 срещу 35 в полза на екипа на Виджай Маля. Затова и Сутил предпочита да се съсредоточи върху непосредствените задачи, тъй като резултатите на пистата са най-убедителните доводи при преговори.