Начало Moto News Night of the Jumps – сблъсък на три континента в София

Night of the Jumps – сблъсък на три континента в София

29
0

След поредица от отлагания, свързани с проблемите на БФМ, тази година отново ще има шоу на летящите мотоциклетисти, познато ни като Night of the Jumps. Датата е 10 януари 2015 г., а мястото – зала Арена Армеец в столицата. Това стана ясно на пресконференция на БФМ в София.

Night of the Jumps не е ново състезание за родните фенове на атрактивното мотоциклетно шоу. Сега обаче ще бъде нещо по-различно, защото за първи път България е домакин на Суперфинала за 2014 г. на Нощта на скоковете – Златната каска. За първи път среща ще си дадат най-добрите в тази дисциплина от трите континента – Европа, Америка и по-точно звездите от САЩ и Австралия. Подбора на състезателите, чиито имена ще разберем следващата седмица е уникален, а триковете, които те изпълняват, досега не са виждани в България.  

От днес в мрежата на Ивентим стартира продажбата на билетите за невероятното шоу. Цената е уникална за такъв род надпревари – от 20 до 60 лв. Освен това, за зрителите с билети ще има една изненада от Литекс Моторс. Чрез томбола ще бъде изтеглен  един чисто нов автомобил Great Wall C30. Така че някои от зрителите, дошли в Арена Армеец  да гледа шоу на две колела, може да си тръгне на четири с чисто нова кола.

Както винаги, арената за състезанието ще подготвят от Trace Group, които вече имат опит в построяването на трамплините и работят неуморно. Така че на 10 януари, тъкмо починали от коледни и новогодишните празници, можем да се насладим на уникални постижения.