Начало Автомобили Nissan показа обновен 370Z NISMO

Nissan показа обновен 370Z NISMO

34
0
Nissan 370Z Nismo

Nissan подсили гамата си NISMO с пускането на обновения 370Z NISMO. Това е най-спортният вариант от представените досега, като в него са вложени редица дизайнерска и инженерни подобрения.

Новият 370Z NISMO е крайният резултат от над 30 години опит. Той е преработен така, че управлението да е по-добро и силно. Външният вид е променен и има още по-силно излъчване. Предната броня е напълно преработена, като сега е с по-големи отвори за въздух.

В задната част промените също са осезаеми. Аеродинамичният пакет е претърпял цялостна преработка. Новата версия е с по-малък заден спойлер, който в комбинация с останалите елементи създава по-високо аеропритискане. Мощността пък се разпределя по-равномерно между предната и задна оси, което осигурява по-плавно управление на пътя.

Интериорът на 370Z NISMO е вдъхновен от спорта. Седалките са нови Recaro със значителни подобрения в комфорта и функциите като цяло. Базирани на Recaro Sportster, те са създадени специално за този Nissan и притежават редица характеристики, подсилващи спортното усещане зад волана. Всеки аспект се анализира, за да се създаде идеалната позиция за водача. Стилистиката е на ниво: седалките са в червена и черна кожа, за да подхождат на волана.

Двигателят на новия 370Z NISMO е 3,7-литров, шестцилиндров агрегат с 344 к.с. Спринтът от 0 до 100 километра в час става за 5,2 секунди.

Окачването е с редица подобрения по окачването от серията 2015 MY, за подобрен комфорт са променени амортисьорите. Шумът в купето е допълнително намален както посредством преработката на компоненти, така и чрез добавяне на детайли като нови постелки например.

Подобрения има в цялата гама NISMO на Nissan, чиято цел е по-силно управление при изключително висока сигурност.