Начало Автомобили Nissan демонстрира най-атрактивните си модели на автомобилното изложение

Nissan демонстрира най-атрактивните си модели на автомобилното изложение

75
0

Nissan ще покаже едни от най-атрактивните си модели по време Автомобилен салон София 2013, който започва на 15 юни. На щанда на марката в зала 1 на ще може да се видят доказалата се спортна гама с GT-R, 370Z и Juke Nismo. Те ще бъдат и на разположение за тестдрайв по време на изложението. Освен тях посетителите ще имат възможност да разгледат най-разпознаваемия модел на Nissan, който тази година чества 30 години от създаването си – Micra; Juke – първия малък кросовър на Nissan, със специален пакет аксесоари, които подчертават още повече индивидуалното му излъчване; Qashqai 360 – специална версия, отличаваща се най-вече с уникалната си система Around View Monitor, с помощта на която виждате наоколо при паркиране като от птичи поглед.

По повод на Автомобилен салон София Nissan създаде специално промоционално предложение за aтрактивен лизинг с 3,33% лихва за всички модели Nissan. Допълнително се предлага също толкова атрактивна отстъпка от цената на автомобили на склад, достигаща до 15 000 лева. В следпродажбеното обслужване в периода на изложението тече и пролетно-лятната сервизна кампания с отстъпки за части, специална цена за преглед и подарък от Nissan.

В допълнение към специалната оферта Nissan предлага и възможност за тест драйв на спортната гама на марката. На всеки кръгъл час от 13 до 19 ч., всеки ден от изложението, ще се тегли томбола със заявилите участие. Тестдрайвът ще се проведе в присъствието на инструктори от Safety Driving Academy.

За целта всеки желаещ ще трябва да попълни регистрационна карта и да я постави в урна на щанда на Nissan. В рамките на последващия час от тегленето на томболата, тримата спечелили ще могат да осъществят тест драйва със спортната гама.

При експонатите емблематичният спортен флагман GT-R e с подобрена динамика, по-добра стабилност и дори по-директно управление. Редом до оптимизирания 370Z, моделна година 2013, GT-R e върхът на острието в спортната моделна гама на Nissan. Той разчита на преработен 3,8-литров V6 двигател с 550 к.с., генериращ подобрени времена в средния и високия оборотен диапазон. Модификации са били направени и по амортисьорите, пружините и предният анти рол-бар. Резултатът е подобрена стабилност, по-рафинирано пътно поведение и още по-силно удоволствие от шофирането за водача. Ускорението от 0 до 100 км/ч вече е само 2,7 сек, с 0,1 сек по-бързо от GT-R 2012. Ревизираният модел е и по-бърз на Нюрбургринг, завъртайки обиколка на прочутата германска писта за 7:19.1 минути по време на тестове през май миналата година.

370Z е сериозен играч, който се придвижва по асфалта с мълниеносна скорост. Истински професионалист, създаден с отлична техника и синхрон. Получавате толкова, колкото искате с новия 3,7л, V6 двигател. По-лек и с повече мощност, той разполага с 328 к.с= и 363Hм въртящ момент.

За много успешния компактен кросоувър Juke, спечелил си голямо одобрение от клиентите, Nismo означава подобрен дизайн и динамика, и по-спортно управление. Името произлиза от Nissan Motorsports International Co. Ltd и в автомобила са „инжектирани“ оригиналните елементи от спортната ДНК на марката. За клиентите на Juke, които искат да изпъкват сред тълпата с ярко откроим и индивидуален автомобил, Nismo моделът ще предложи именно това.

Micra пък e основата, на която е изграден съвременния облик на Nissan. Моделът има вече 30-годишна история. Micra е много важен модел за развитието на Nissan и за историята на марката, не само защото това е първият японски представител, спечелил наградата „Автомобил на годината”. Популярността на модела е невероятна и се харесва на всички: млади и по-възрастни, опитни и не толкова опитни шофьори, мъже и жени. Micra изпълнява трудна задача – да повтори успехите на своите предшественици и да запазвази своите силни черти, които открояват модела от конкуренцията: използване на иновативни технологии, които помагат на водача, удобство и високо качество на изработка, просторен интериор въпреки компактните размери на автомобила и конкурентна цена.

Подчертавайки продължаващия ангажимент на Nissan да произвежда вълнуващи иновации, новата версия Qashqai 360 е екипиран с технология, позволяваща му да се отвори още повече към градската мобилност с помощта на системата Around View Monitor. Тя осигурява 360 градусов обзор около автомобила и визия от птичи поглед, за да маневрирате с максимална прецизност и да паркирате с лекота, използвайте четири отделни широкоъгълни камери, разположени от четирите страни на автомобила.