Начало Автомобили Nissan и Gameloft отбелязват излизането на последната версия Asphalt 7: Heat

Nissan и Gameloft отбелязват излизането на последната версия Asphalt 7: Heat

49
0
Juke Nismo

Най-новата версия на популярния рейс симулатор (досега свален от 50 милиона души) позволява на собствениците на iOS и Android смартфони/таблети да хванат волана на два модела на Nissan: Juke Nismo и JukeR с неговите 545 к.с.

За да отбележат представянето на играта, Nissan и Gameloft лансират състезание в търсене на най-бързите онлайн пилоти, като победителите ще получат VIP пътуване до Барселона, за да шофират истинския Juke Nismo.

Сътрудничеството между Nissan и Gameloft заздравява растящата връзка между Nissan и гейминг индустрията. Суперуспешната GT Academy, организирана съвместно със Sony Computer Entertainment, предлага на Gran Turismo геймърите шанс, какъвто се дава веднъж в живота: да станат истински пилоти. Сега в своя четвърти сезон, GT Academy успешно превърна редица пилоти от онлайн геймъри в истински професионални състезатели. Последният победител – белгиецът Волфганг Рейп – в момента преминава интензивна програма за подготовка преди да стартира в 24 часа на Дубай през януари.

Asphalt 7: Heat е единствената игра, която предлага на играчите шанса да управляват JukeR и Juke Nismo. Първият комбинира елементи от два от най-иновативните продукта на компанията – GTR и компактния кросоувър Juke. Задвижван от мощен 545 к.с. двигател, JukeR се ускорява до 100 км/ч за около3,0 секунди, а максималната му скорост е в рамките на 275 км/ч.

Juke Nismo предлага на водачите подобрени динамични параметри, предложени във високоиновативен пакет. Оборудван с 1,6-литров турбодвигател с директно впръскване на горивото (DIG-T), Nissan Juke Nismo генерира максимална мощност 200 к.с. и максимален въртящ момент от 250 Нм. Той е снабден и със специално разработен аеродинамичен пакет, който дава на Juke дори по-ефикасен, динамичен и мощен дизайн.

Играчите ще имат възможността да се състезават на специалната Nissan Race Track в Токио, която предлага секция, в която геймърите минават покрай завода Nismo Omori.

За да влезе, играчът първо трябва да се регистрира чрез приложение на Фейсбук страницата на Gameloft (https://www.facebook.com/Gameloft) или чрез играта и след това да се наслади на Nissan Juke Nismo в състезателния режим Asphalt Academy. Класиране ще отчита времената на най-бързите, които имат шанс да спечелят голямата награда. Състезанието ще се проведе между 17 и 30 декември 2012 г., след което на случаен принцип ще бъдат избрани по двама победителя(един iOS и един Android) от най-бързите 10 във всяка страна (Великобритания, Испания, Германия, Франция, Русия), в която се провежда надпреварата.