Начало Автомобили Nissan и PlayStation показаха бъдещето

Nissan и PlayStation показаха бъдещето

43
0
Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo

Nissan и PlayStation показаха бъдещето – виртуален суперавтомобил, който се появява в чест на 15-ата годишнина от създаването на легендарния франчайз Gran Turismo.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo е виждането на две компании какво представлява скоростта в най-чиста форма. Той буквално е поглед в бъдещето и на двете компании. Концептуалният модел е създаден посредством близкото сътрудничество на Gran Turismo, Polyphony Digital Inc. и PlayStation.

Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo всъщност започва съществуването си като проект на конструкторите в Nissan. Проект, какъвто всеки инженер мечтае да осъществи, защото екипът в Nissan Design Europe в Лондон (Великобритания) получава пълна свобода при разработката. Всеки е свободен да представи собствената си кола-мечта. Резултатите са толкова впечатляващи, че в проекта в крайна сметка взима участие и инженерна група от техническия център на Nissan в Ацуги (Япония).

Концепцията дава представа как може да изглежда един суперавтомобил от бъщето.

През юли пък ентусиастите и почитатели на марката и играта ще могат да разберат от първа ръка какво е представянето на Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo. Тогава колата ще е част от Gran Turismo.

Проектът е продължение на сътрудничеството между Nissan и PlayStation. Специалистите в компанията автопроизводител пък вярват, че Nissan Concept 2020 Vision Gran Turismo не е просто игра и че хората са готови за такъв модел.