Начало Автомобили Nissan Juke със специална версия Ministry of Sound

Nissan Juke със специална версия Ministry of Sound

122
0
Juke,Ministry of Sound,nissan

Само в 3000 екземпляра ще бъде произведена лимитираната версия на Nissan Juke, разработена съвместно с музикалния бранд Ministry of Sound.

Моделът ще се предлага в Европа от месец септември т.г., като ще може да се поръчва с цялата гама двигатели и трансмисии, налични и в момента. По-важни обаче са специалните дизайнерски и технологични нововъведения, които го превръщат в уникално и атрактивно допълнение в моделната линия.

Като отражение на известното черно-бяло лого на Ministry of Sound, лимитираната серия на Juke ще може да се поръча в черен металик или в матово бял цвят на каросерията. Бели са и стандартните 17-цолови лети джанти, дръжките на вратите и корпусите на огледалата за обратно виждане.

Тематиката продължава и вътре, като централната конзола на Juke with Ministry of Sound е в бял цвят. В бяло са и детайли от облицовката на вратите, шевовете на кожените седалки, волана и топката на скоростния лост. Към оборудването е добавена стойка за iPod, даваща на пътниците перфектната възможност за избор на любимата им музика в движение.

Като ексклузивен бонус клиентите, предпочели лимитираната версия, ще получат специален музикален пакет, включващ бял Apple iPod touch с 8 GB памет, зареден с видео- и фото съдържание на Nissan и Ministry of Sound, гравиран отзад с логата на двата бранда.

Включен е и иновативният „самолекуващ“ се iPod корпус, боядисан със специалното покритие на Nissan, което само неутрализира надрасквания по корпуса на устройството.

Музикалният пакет съдържа и чифт слушалки, екипирани с 50-милиметрови драйвъри и алуминиеви чаши, гаранция за висококачествен звук.

Пакетът завършва код за активиране, който позволява на клиентите ексклузивен VIP достъп до музикален магазин на Ministry of Sound.

Първи ще могат да видят на живо ексклузивната лимитирана серия Juke with Ministry of Sound посетителите на Автосалона в Москва, който ще се проведе от 29 август до 9 септември.