Начало Автомобили Nissan започна партньорството си с UEFA Champions League

Nissan започна партньорството си с UEFA Champions League

55
0

Иновативното партньорство на Nissan с UEFA Champions League започна с началния съдийски сигнал на 2014 UEFA Super Cup и лансирането на програмата „Инженери на вълнението“. Във финала за Суперкупата на Европа един срещу друг се изправиха Реал Мадрид и Севиля. Кралският клуб спечели с 2:0 след два гола на Кристиано Роналдо, в чиято кариера досега липсваше единствено това ценно отличие.

Иновацията и вълнението са залегнали в сърцето на програмата UEFA Champions League на Nissan, която едновременно ще впрегне вълнението на и извън терена, за да провокира невероятни емоции сред футболните фенове от върховната европейска футболна надпревара.

Заедно с Шампионската лига Nissan ще работи още с футболиста на Барселона Андрес Иниеста и капитана на Пари Сен Жермен и националния отбор на Бразилия Тиаго Силва. Футболните звезди стават посланици на марката Nissan в UEFA Champions League. Те ще играят ключова роля в новата световна рекламна кампания.

– Суперкупата на Европа е първото официално партньорство на Nissan с УЕФА и поради това сме много развълнувани, че сме част от този престижен мач – каза Бастиен Шуп, маркетинг вицепрезидент на Nissan Europe. – Nissan е известен с иновации, които вълнуват, и нашето партньорство с UEFA ще бъде съвместно усилие, което да разшири границите, за да създаде истинска иновация и вълнение за фeновете по целия свят.

Един от ангажиментите на Nissan и UEFA към футбола и феновете по света бе осигуряването от страна на компанията на 600 безплатни билета, позволяващи на деца от Южен Уелс да гледат на живо финала за Суперкупата. В допълнение на това Nissan предостави на едно семейство изключителния шанс да гледа на живо тренировките на Реал Мадрид и Севиля на стадиона в Кардиф.

Като официален световен автомобилен превозвач на UEFA Champions League, три кросоувъра Nissan Qashqai се движеха в конвой от 1 август. В 12-дневния тур те обикаляха градовете в Уелс, превозвайки трофеите на UEFA Champions League, UEFA Europe League и UEFA Super Cup. Сред спирките бяха Нюпорт, Бангор сити, Абъристуит, Ланели и Кардиф. В дилърствата си в тези градове, Nissan изложи трите престижни трофея, подгрявайки футболните фенове преди финала за Суперкупата.

Nissan е официалният световен автомобилен партньор на UEFA Super Cup и UEFA Champions League. Договорът е от сезон 2014/2015 до 2017/2018. Като официален партньор чрез своите ексклузивни продукти и услуги, Nissan ще вземе участие в най-престижния европейски клубен шампионат.

Партньорството с UEFA Champions League е друг пример за отдадеността и сериозните намерения на Nissan към световния спорт, които вече включват спонсорство на Олимпийските и параолимпийските игри в Рио де Жанейро 2016, Олимпийския отбор на Бразилия, официален спонсор на Олимпийските отбори на Колумбия и Мексико, олимпийците и параолимпийците на Великобритания, Африканската Купа на нациите, NCAA футбол, Канадската футболна лига, спортни посланици, включително олимпийският златен медалист Юсейн Болт и Сър Крис Хой, корпоративен партньор за Heisman Trust/Heisman Trophy и официален световен автомобилен партньор за City Football Group.