Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Няма да има промени в мениджмънта на Ферари

Няма да има промени в мениджмънта на Ферари

34
0
Лука ди Монтеземоло

Президентът на Ферари – Лука ди Монтеземоло, даде да се разбере, че в отбора му няма да има нито една сериозна смяна през зимата, незаивсимо от всички слухове и спекулации, твърдящи, че в Маранело „ще падат глави“, след като Скудерията загуби титлата в последното състезание тази година.

Реално единствената промяна в мениджмънта на тима е идването на Пат Фрай от Макларън, която обаче се случи доста преди края на сезона.

„Hяма да повторим грешките от миналото. Ще има няколко смени и ревизии, но няма да има нищо драматично, просто нормалния процес, при който хората от втора редица ще преминават напред. Имаме само един човек, дошъл отвън в лицето на Пат Фрай от Макларън и това се случи много преди да дойде време за състезанието в Абу Даби.

Въпреки че спечелихме първото състезание тази година, ние нямахме най-добрата кола от самото начало. Спечелихме в Бахрейн само заради проблемите на Ред Бул. Тази година подобрихме доста представянето си спрямо 2009-та, но също както и предния път, Ред Бул отново имаха най-добрата кола. Следващият път ние трябва да разполагаме с най-добрата кола от самото начало“, заяви ди Монтеземоло в интервю за изданието AMS.