Начало Formula 1 News • Новини за Формула 1 Норис: Новата кола на Макларън е напълно различна

Норис: Новата кола на Макларън е напълно различна

1372
0
Ландо Норис
Ландо Норис, снимка: Макларън

Новата кола на Макларън е напълно различна, но не е перфектна. Това твърди пилотът на тима Ландо Норис. Според младия британец атмосферата в тима е много по-добра тази година, а и моралът е на високо ниво.

Първите 2 дни от тестовете на Каталуня бяха много успешни за тима. Сайнц завърши с 2-о време в първия ден, а във втория Норис зае същата позиция за екипа от Уокинг. И в двата случая най-бързи бяха пилотите на Ферари.

„Това е напълно различна кола спрямо миналогодишната, каза Норис пред Motorsport. – Като цяло се усеща много различно по отношение на аеродинамиката спрямо тази от 2018 г. Трябва да подобрим и развием някои неща. Но като цяло имаме много работа за вършене. За последните дни научихме много неща.

Определено колата е подобрена спрямо миналогодишната. Разбира се тогава не бях титулярен пилот в тима и не бях така интегриран, както съм сега. Но по отношение на мотивацията на всички и начина, по който работят като група и семейство, нещата определено отиват в правилната посока. Всички са много мотивирани и работят изключително здраво.“