Начало Избрани Норис няма търпение да се състезава в Маями

Норис няма търпение да се състезава в Маями

779
0
Ландо Норис, Макларън
Ландо Норис, снимка Макларън

Ландо Норис няма търпение да се състезава в Маями. Пилотът на Макларън е решен да запази инерцията, която му донесе класиране на подиума в Имола.

След разочароващото първо състезание в Бахрейн, Норис постигна три последователни класирания в челната десетка в Джеда, Мелбърн и Имола. Това бе продуктивна поредица от резултати, които предвещават добри резултати за британеца и Макларън и по време на първата Гран при на Маями. Състезанието в американския град ще се проведе на новата улична писта, разположена около Хард Рок Стейдиъм.

„Очаквам с нетърпение този уикенд“, казва Норис.

„Новите трасета винаги са нещо, което чакам с нетърпение. Като добавим и вълнението около състезание в САЩ, особено в Маями, смятам, че ще бъде страхотно.

„Пистата изглежда бърза. Тя има някои страхотни характеристики. Допълнителния елемент на улична писта определено ще бъде забавно предизвикателство. Влизам във възторг от последното състезание и се надявам да запазя инерцията и в Маями.“

Норис призна, че третото място в Гран при на Емилия Романя е надхвърлило очакванията на Макларън. От друга страна, постижението е било и поредното потвърждение за напредъка на отбора от началото на сезона.

Въпреки че подиумът не беше точно очакван, той е доказателство за упоритата работа и решителността на екипа както на пистата, така и в завода“, каза Норис.

„Искам да продължим и да натискаме колкото се може повече!“

В същото време, Даниел Рикиардо ще се опита да навакса изоставането си от Норис. Австралиецът записа само едно класиране в зоната на точките от началото на сезона. Въпреки това, той с нетърпение очаква да се справи с предизвикателствата на Маями.

Радвам се, че отивам в Маями! Съединените щати са като втори дом за мен. Нямам търпение да изляза на пистата пред феновете и да се потопя в невероятната атмосфера на града.“

Маями знае как да прави шоу, така че се очертава това един невероятен уикенд.“

Нямам търпение за предизвикателството на новата писта. Уличното трасе има някои страхотни характеристики и наистина очаквам с нетърпение да ги изпробвам.“

Последното състезание беше много тежко за мен, след като получих повреда в първата обиколка. Все още се възстановявам. Чувствам се по-силен и съм готов да продължа напред.“

Все още имаме много подобрения по автомобила. Резултатът на Ландо в Имола беше много окуражаващ. Надявам се да постигнем още един добър резултат този уикенд. Нека просто да продължим да натискаме“, завърши Даниел Рикиардо.